Dansschool

VOOR DE ALLERKLEINSTE

Beginner

Kids Beginners zijn onze jongste dansers. Vanaf de leeftijd van 4jaar krijgen de kinderen de kans om hun danstalent te ontdekken. Elke woensdagnamiddag kunnen de kinderen terecht bij juf Elise en juf Laura. Zij krijgen les in commerciële dans.

4-6 jaar
17u - 18u
Elke woensdag
Juf Elise & Laura
€100 voor het hele seizoen

EEN STAPJE VERDER

Gevorderden

Welkom bij Kids Gevorderden! Onze enthousiaste dansgroep voor kinderen die al een stapje verder zijn in hun danservaring. Onder begeleiding van onze dansjuffen Violette en Aafke, leren de kinderen elke dinsdag van 18u tot 19u de fijne kneepjes van commercieel dansen en de basis van hip hop.

7-9 jaar
18u - 19u
Elke dinsdag
Juf Violette & Aafke
€100 voor het hele seizoen

COMMERCIEEL & HIPHOP

Experts

Maak kennis met Kids Experts, onze dansgroep voor kinderen tussen 10 en 11 jaar oud. Zij duiken, onder de begeleiding van dansjuf Eline, elke vrijdag van 20u tot 21u dieper in de wereld van commercieel dansen en hip hop.

10-11 jaar
20u -21u
Elke vrijdag
Juf Eline
€100 voor het hele seizoen

VAN KIDS NAAR CLIPS

Beginner

Clips Beginners zijn onze jongste dansers van de Clip groepen. Vanaf de leeftijd van 12 jaar krijgen de dansers de kans om HipHop en modern aan te leren. Elke vrijdagavond kunnen de dansers terecht bij juf Mila.

12-13 jaar
19u30 - 21u
Elke vrijdag
Juf Mila
€120 voor het hele seizoen

WERELD VAN HIPHOP EN MODERN

Gevorderden

Clip Gevorderden, onze dynamische dansgroep voor jongeren van 14 tot 15 jaar. Elke vrijdag van 18u30 tot 20u ontdekken de dansers de wereld van hiphop en moderne dans. Onder de deskundige leiding van onze ervaren dansjuf Mirte, die haar talenten zelfs bij Studio 100 heeft laten zien, worden de kinderen uitgedaagd.

14-15 jaar
18u30 - 20u
Elke vrijdag
Juf Mirte
€120 voor het hele seizoen

NAAR EEN HOGER NIVEAU

Experts

Ontmoet Clip Experts, onze oudste en meest gevorderde dansgroep voor jongeren van 16 jaar en ouder. Elke dinsdag van 19u tot 20u30 worden de dansers getraind in hiphop en moderne dans. Onder de begeleiding van Frone, die zelf al 23 jaar danst en een competitieachtergrond heeft, krijgen de deelnemers de kans om hun dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

16+ jaar
19u - 20u30
Elke dinsdag
Juf Frone
€120 voor het hele seizoen

SCHRIJF JE NU IN!

Wil je graag dansen? Meld je dan aan voor onze lessen. Of je nu net begint of al ervaring hebt, bij ons ben je welkom. Doe mee en leer dansen in een gezellige sfeer. Schrijf je nu in!

Download flyer
Inschrijven

ONTDEK ONS TEAM

Elise Eeckhout

Kids beginners

Laura Muyldermans

Kids beginners

Violette Vandewalle

Kids gevorderden

Aafke Vermeiren

Kids gevorderden

Eline Willems

Kids experts

Mila Thollebeek

Clips beginners

Mirte Clement

Clips gevorderen

Frone Stuyck

Clips experts

DANSEN OF MUZIEK!